L'Assemblea pel Clima demana aturar l'especulació urbanística a Sant Cugat

L'assocació ha celebrat el seu primer aniversari amb col·loquis sobre el clima i una empaperada de carrers


  • Comparteix:

Assamblea pel Clima Sant Cugat celebra el seu primer aniversari / Foto: Cugat Mèdia

Assamblea pel Clima Sant Cugat celebra el seu primer aniversari / Foto: Cugat Mèdia

L'Assemblea pel Clima de Sant Cugat ha celebrat aquest diumenge a l'Horta Alliberada el seu primer aniversari amb la jornada Defensa del territori. L'Assemblea ha convidat a experts sobre el canvi climàtic de Catalunya per debatre sobre temes candents del medi ambient de Sant Cugat i també a d'altres zones de Catalunya. Representants de Salvem Torre Negra, SOS Bosc Volpelleres, Aturem els Jocs Olímpics dels Pirineus 2030 i Salvem Tous han participat al col·loqui. Una empaperada de carrers amb missatges per reclamar la fi de l'especulació urbanística han centrat aquesta jornada festiva.

La membre de l'Assemblea pel Clima de Sant Cugat, Nerea Ruiz, explica que s'està produint un model d'ús del territori que "no té en compte la preservació de l'espai natural i la biodiversitat" i que, pel contrari, es fa seguint interessos econòmics i de les institucions. Ruiz fa balanç del primer any de l'Assemblea pel Clima apuntant que ha sigut "intens" perquè s'han fet moltes polítiques ecologistes per part de l'Ajuntament, però bona part d'elles han sigut de "rentat verd". Tot i això, Ruiz afirma que estan satisfetes del primer any perquè han tingut molts "debats profitosos".





Nerea Ruiz

Ha sigut un any intens perquè hem tingut molts debats l'Ajuntament ha fet moltes polítiques ecologistes, però bona part d'elles han sigut de rentat verd.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.