L'ETSAV se suma al minut de silenci en record als tres treballadors morts a la mina de Súria

Dues de les víctimes eren estudiants de la UPC


  • Comparteix:

Record a l'Escola Superior Tècnica d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) per als tres joves morts aquest dijous en una mina de Súria. Una cinquantena de persones s'ha sumat al minut de silenci convocat a tots els seus centres per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on estudiaven dos dels geòlegs.

La sotsdirectora de Relacions amb l'Exterior de l'ETSAV, Mariana Palumbo, ha expressat la proximitat de la comunitat universitària amb els familiars i amics de les víctimes.

Els tres treballadors van quedar atrapats aquest dijous al matí a 900 metres de profunditat després d’un despreniment en una galeria de la mina. Les víctimes tenien 28, 29 i 31 anys. Una d'elles, a més de treballar a la mina, era doctorand de la Facultat de Ciències de la Terra de la Universitat de Barcelona. Les altres dues víctimes eren estudiants del màster de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (UPC).


Maria Palumbo

Des de l'ETSAV ens sentim molt propers al patiment del campus de Manresa, de la UB i a tots els familiars i amics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.