La Festa Major de Mira-sol omplirà de gresca el barri aquest cap de setmana

La celebració arriba amb propostes familiars, musicals i gastronòmiques


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major de Mira-sol omplirà de gresca el districte entre aquest divendres i diumenge amb més d'una vintena d'activitats. La festa grossa, organitzada per la Coordinadora Sociocultural Mira-sol amb l'Ajuntament, torna a apostar per propostes per a un públic jove i familiar que inclouen el correfoc, la festa 'Holi' i activitats musicals i gastronòmiques.


CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET DE LA FESTA MAJOR DE MIRA-SOL

La cercavila de capgrossos i gegants amb la batucada donarà el tret de sortida a la gresca, i tot seguit se celebrarà el pregó. Enguany, anirà a càrrec del Mercat de pagès de Mira-sol. El mateix divendres també comptarà amb activitats com el correfoc i l'obra de teatre 'Això no és vida' d'Albert Espinosa, David Plana i Sergi Belbel al Casal de Mira-sol.

El dissabte començarà d'hora amb el mercat de pagès i de segona mà, i un vermut acompanyat de la música de Lo Ramonet & Co. Les famílies podran gaudir d'activitats com els tallers creatius, música al casal i el sopar popular de carmanyola.

Diumenge serà el torn d'una de les activitats estrella, la festa 'Holi', a més de propostes com la nit d'havaneres, les portes obertes a l'hort de Mira-sol i la passejada sobre rodes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.