Santi Pie, nou cap de colla dels Gausacs per obrir una etapa que 'engresqui'

En l'assemblea d'aquest diumenge es va presentar també la nova presidenta de la colla santcugatenca, Natàlia Megias


Temes relacionats

Dimiteix Enric Aguadé, president dels Castellers de Sant Cugat (22/ago/23)

Els Gausacs escolliran el nou cap de colla en una assemblea extraordinària ( 3/ago/23)


  • Comparteix:

Santi Pie és el nou cap de colla dels Gausacs / Foto: Castellers de Sant Cugat

Santi Pie és el nou cap de colla dels Gausacs / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat comencen nova etapa. Després de la dimissió, a l'abril, dels dos caps de colla, Tomàs Baldi i Marcel Serra, i del president, Enric Aguadé, aquest mateix agost, la colla ja ha escollit en assemblea a Santi Pie per encapçalar la part tècnica, a més de presentar a Natàlia Megias com a nova presidenta.

La intenció en aquest canvi d'etapa és, segons ha explicat Pie a Cugat Mèdia, "generar il·lusió" i "engrescar-nos per seguir creixent". Els Gausacs van validar la nova tècnica, encapçalada per Santi Pie com a cap de colla, que va ser president de la colla el 2019, aquest diumenge, amb una assemblea extraordinària. La nova tècnica ha sigut escollida per 73 vots a favor, un en contra, quatre en blanc i dues abstencions. Un dels canvis fins a acabar aquesta temporada és el d'ampliar els grups de treball en nombre per crear noves dinàmiques i millorar la comunicació.

S'ha fet un equip de 29 persones amb l'objectiu d'assolir i mantenir els castells que fan actualment -el 2 de 7 i el 4 de 8-, i poder anar més enllà. La propera actuació dels Gausacs és a Poblenou aquest mateix diumenge, i l'endemà, la Diada, a Llinars. Al municipi actuaran per primer cop amb la nova tècnica a la Festa Major de Valldoreix, a mitjans de setembre, i està previst que portin aquests castells a plaça.

En l'assemblea d'aquest diumenge, a banda de presentar la nova junta de l'entitat encapçalada per Natàlia Megias, també es van resoldre dubtes sobre les desgravacions fiscals per a donacions a la colla, les obres de la nova seu social, al carrer de Sant Bonaventura, i es va agrair la feina a totes les persones voluntàries que treballen per la colla. L'objectiu és "recuperar les emocions" després del sotrac de la pandèmia i, el primer pas, tal com assegurava el nou cap de colla, és anar als assajos, els dimarts i els divendres a les 20 h a la sala Canigó.


Santi Pie

És cert que la colla ha patit canvis tant a tècnica com a junta. Tot i així, en l'àmbit tècnic mantenim el nivell i esperem que a la Festa Major de Valldoreix arribem en les mateixes condicions que a la Festa Major de Sant Cugat, per descarregar el 4 de 8 i el 2 de 7. I esperem donar un pas més en les properes actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.