Sant Cugat rebutja l'assassinat masclista de Palamós amb un minut de silenci

Aquest crim, de fa una setmana, més els dos dels darrers dies a Reus i Granada fan pujar a 44 el nombre de víctimes a l'Estat


  • Comparteix:

Moment del minut de silenci a les portes de l'ajuntament / Foto: Premsa Ajuntament

Moment del minut de silenci a les portes de l'ajuntament / Foto: Premsa Ajuntament

Sant Cugat se suma a la condemna de l'assassinat masclista d'una dona de Palamós a mans de la seva parella, un home de 71 anys, el passat 3 de setembre. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta, tot i que no ha detingut l'home que pateix demència. De fet, el sospitós pateix una malaltia mental degenerativa irreversible i avançada, cosa que li impedeix prestar declaració judicial. La Divisió d'Investigació Criminal de Girona dels Mossos s'ha fet càrrec del cas, i el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat ha condemnat els fets. A l'acte de rebuig a la plaça de la Vila, on s'ha fet un minut de silenci en record de la víctima i en protesta pels feminicidis, hi han participat membres del govern, diferents regidors del ple municipal i d'altres treballadors de l'Ajuntament.

Amb aquest crim i dos més que han succeït en els darrers quatre dies a Reus i Granada, són 44 les dones assassinades per violència masclista a l'estat espanyol.

On puc demanar ajuda?

Les dones que viuen una situació de violència masclista poden recórrer a una línia d'atenció trucant al telèfon 900 900 120. Funciona les 24 hores, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. De la mateixa manera, en cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.