L'accessibilitat als comerços, en el punt de mira de l'Ajuntament


  • Comparteix:

La propera campanya de conscienciació envers les persones amb mobilitat reduïda anirà destinada als comerços de la ciutat. L'Ajuntament treballarà perquè els establiments facilitin l'accessibilitat a les persones amb cadira de rodes i a aquelles amb dificultats per desplaçar-se. 'Posa-li ciment' podria ser el lema d'aquesta campanya.

L'Ajuntament vol fer un pas més en la millora de l'adaptació de la ciutat a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda. És per això que la propera campanya que s'engegarà des de l'àrea de Sanitat i Serveis Socials anirà enfocada a la millora de l'accessibilitat en els comerços santcugatencs.

El regidor Enric Tomàs ha avançat al magazín 'Sant Cugat a fons' que la campanya podria portar per lema 'Posa-li ciment'.

Enric tomàs

La propera campanya és per pal·liar un petit defecte a les entrades dels comerços. La campanya podria portar el nom de 'posa-li ciment', però encara no està tancada.


Tomàs ha fet aquestes declaracions en el marc de les entrevistes que Ràdio Sant Cugat realitza durant aquests dies en motiu de la 'Setmana del discapacitat', que se celebra des d'aquest dilluns i fins el proper diumenge. L'Ajuntament ha penjat un total de 200 banderoles per la ciutat per commemorar aquesta diada.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.