Veïns progressistes de Valldoreix volen audiència pública mensual amb els representants de l'EMD


Temes relacionats

Valldoreix debat avui la creació d'un òrgan de participació ciutadana per al territori ( 9/oct/08)

L'eliminació de les torres d'alta tensió i la construcció d'una nova escola bressol, principals objectius de l'EMD per l'any vinent ( 6/oct/08)


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix vol que les juntes de veïns de l'Entitat Municipal Descentralizada (EMD) tornin a ser mensuals. Segons una part del veïnat d'aquest territori, la 'realitat' d'aquestes sessions a Valldoreix fa que sigui 'necessari' tornar al format anterior. D'aquesta manera, l'entitat veïnal rebutja la decisió de fer aquestes juntes cada dos mesos.

Segons un article de l'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix a Internet, les celebracions mensuals de les juntes de veïns 'agilitzaria' el funcionament del territori i permetria una 'major proximitat' amb les institucions i les persones que les representen.

Un dels membres de l'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix, Àlex Santigosa, expressa la voluntat d'aquesta reivindicació.

Àlex Santigosa

És una reivindicació perquè el canvi no dóna resposta a la voluntat de tenir més participació ciutadana per part de l'administració local.


Santigosa també ha afirmat que portaran la reivindicació a l'Audiència Pública per tal d'aconseguir que les juntes de veïns tornin a ser mensuals.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.