Els comerciants de la zona de Can Quitèria exigeixen solucions a l'Ajuntament pels canvis en mobilitat


Temes relacionats

El PSC i el PP critiquen l'eliminació de les zones blaves de Can Quitèria (17/set/08)

Millores pels vianants i les bicicletes a la plaça de Can Quitèria ( 5/set/08)


  • Comparteix:

Els comerciants del carrer Sant Jordi i de la rambla Can Mora exigeixen solucions a l'Ajuntament pel perjudici que els causa, diuen, els canvis en la mobilitat a l'entorn de la plaça de Can Quitèria. Els botiguers de la zona es queixen que l'ús del pàrquing de Can Quitèria pels seus clients els resulta més car que als comerciants de la zona de l'estació o dels Quatre Cantons.

Ho ha explicat a Cugat.cat el responsable de la botiga Tot Bo de la rambla Can Mora, Marc Almiñana.


Marc Almiñana

L'Ajuntament ens diu que els clients aparquin al pàrquing. Cap problema però a mi em costa 200 tiquets que són 150 euros al mes.



Almiñana ha dit que els tiquets de setembre li han suposat 150 euros de despesa quan al pàrquing de l'estació li hauria suposat 90. En aquest sentit, vol negociar amb el consistori aquest decalatge que els perjudica.

Els comerciants confien poder parlar properament amb l'Ajuntament sobre aquesta qüestió i d'altres relacionades com la supressió de zones blaves, l'introducció del carril bici i el doble sentit circulatori del carrer Viñolas.

Segons els comerciants, l'Ajuntament ha posposat aquest dijous la reunió que tenien prevista per aquest divendres des de fa dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.