Sant Cugat, la ciutat amb més percentatge d'immigrants de la comarca


Temes relacionats

Sant Cugat té menys segregació d'immigrants a les escoles que els barris de Barcelona que més se li assemblen (26/mai/08)

L'Ajuntament publica una guia d'acollida per als nouvinguts (30/oct/07)

Sant Cugat crea un Observatori per conèixer i afrontar millor els nous reptes de la immigració ( 6/jul/06)


  • Comparteix:

Més d'un 14% de la població de Sant Cugat és d'origen estranger, segons un estudi del Consell Comarcal. Aquesta dada converteix la ciutat en la primera de tot el Vallès Occidental en percentatge d'immigrants. En concret, viuen a Sant Cugat 11.000 persones nascudes a l'estranger sobre un total de població de 77.000.

Segons les dades del padró del 1 de gener d'enguany, els 11.003 immigrants que viuen a Sant Cugat fan que sigui la ciutat amb més percentatge d'immigrants del Vallès Occidental, un 14,21%. Amb tot, aquesta proporció és inferior a la mitjana catalana, que puja a un 15%.

Pel que fa a la procedència dels nous santcugatencs, encapçalen les dades els equatorians i els bolivians, seguits dels italians, els marroquins, els argentins, els colombians, els peruans, els xinesos i els romanesos. Pel que fa a l'edat i al sexe, la majoria són dones d'entre 30 i 44 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.