Xavier Escura: 'Veig molt difícil que Promusa pugui comprar el local de l'Esbart'


Temes relacionats

Els partits demanen la implicació de l'Ajuntament per desencallar la situació de la futura seu de l'Esbart (12/nov/08)

Crítiques de l'Esbart a Celo XXI per la paràlisi de les obres de la seu de l'entitat (11/nov/08)

Promusa estudia comprar el solar on hi haurà la seu de l'Esbart per desbloquejar-ne la construcció ( 4/nov/08)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Cultura ha assegurat a Cugat.cat que veu 'molt difícil' que Promusa pugui comprar el solar on la promotora Celo XXI havia de construir la nova seu de l'Esbart, en contra del que va avançar l'àrea de Territori. Xavier Escura s'ha mostrat 'dolgut' per les crítiques de l'Esbart a la seva gestió i ha assegurat que l'àrea de Cultura ha intentat fer d'intermediària entre la promotora i l'entitat per buscar solucions.

En una entrevista a Cugat.cat, Escura ha qüestionat que tiri endavant la proposta de l'àrea de Territori perquè la societat municipal d'habitatge assumeixi els terrenys del carrer Migdia on hi havia l'antiga seu de l'Esbart i que són propietat de la promotora Celo XXI. Aquesta proposta pretenia desbloquejar la situació provocada pels problemes financers de la promotora, que l'han portat a paralitzar les obres.

Segons Escura, la proposta no és viable per una qüestió de xifres.

Xavier Escura

Veig molt difícil la implicació de Promusa en aquest projecte. És una qüestió de metres quadrats i diners. S'està estudiant, però no sóc massa optimista.


D'altra banda, Escura s'ha mostrat 'indignat' i 'dolgut' per les crítiques de l'Esbart a la gestió de l'equip de govern en aquest tema, unes crítiques que es van visibilitzar a la Festa de Tardor. Segons el tinent d'alcalde de Cultura, no és just que s'acusi el consistori de 'callar' quan l'àrea de Cultura ha intentat fer de mitjancer entre la promotora i l'entitat.

Xavier Escura

L'ajut que rep l'Esbart és molt important perquè després aprofitin la Festa de Tardor per dir que l'Ajuntament calla. M'indigna i em dol.






La promotora Celo XXI ha confirmat aquesta setmana a Cugat.cat la paralització del projecte per l'estancament del mercat immobiliari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.