Milers de santcugatencs s'apleguen als carrers per rebre els Reis d'Orient


Temes relacionats

La cavalcada de Reis comptarà amb una vintena de carrosses i més de 3.500 quilos de caramels sense gluten ( 5/gen/09)

La Cavalcada de Reis acabarà el seu recorregut a la plaça de la Vila (18/des/08)


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han acompanyat Ses Majestats en el seu recorregut pels carrers del centre de la ciutat aquest dilluns a la tarda. L'helicòpter de Melcior, Gaspar i Baltasar ha aterrat sense problemes al parc de l'Arborètum per saludar tots els santcugatencs i repartir 3.500 quilos de caramels sense gluten. Una vintena de carrosses han acompanyat el seguici d'enguany.

Ses Majestats han arribat un any més a Sant Cugat en helicòpter i, tot i el fred, han fet sortir de casa a milers de santcugatencs. Melcior, Gaspar i Baltasar han aterrat al parc de l'Arborètum per repartir 3.500 quilos de caramels, recollir les últimes cartes i saludar amb la seva comitiva als santcugatencs en una cavalcada que ha durat gairebé quatre hores.

Aquest any el seu aterratge ha comptat amb el suport de Cugat.cat, que ha seleccionat la música que ha sonat per ambientar l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Acompanyats per una vintena de carrosses, Ses Majestats han començat la cavalcada per l'avinguda Pla del Vinyet, l'avinguda de Gràcia, la plaça Quatre Cantons i el carrer Major. Tot seguit, han continuat pel carrers Plana Hospital, Salvador Espriu i el passeig Francesc Macià fins a la plaça del Coll.

A les set de la tarda, els Reis Mags s'han aturat davant del Monestir en una plaça d'Octavià plena a vessar per fer l'adoració del Nen Jesús. Un hora més tard han arribat a la plaça de la Vila, destí final de la cavalcada per primer cop.

L'organització ha valorat especialment els canvis introduïts en el recorregut d'enguany. Ho explica el membre d'Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, Jordi Vell.

Jordi Vell

Hem tingut molta feina amb els canvis en el recorregut però més o menys la cosa ha anat prou bé.




Amb aquestes paraules el rei Melcior s'ha dirigit als més de 3.000 santcugatencs que esperaven la seva arribada.

Melcior

Estimats nens i nenes, com cada any els reis hem arribat després d'un llarg viatge. Portem molts regals, caramels per a celíacs i somriures per a tothom.




L'alcalde, Lluís Recoder ha rebut els Reis Mags al balcó del nou ajuntament per primer cop i ha esmentat la situació econòmica que envolta les festes d'enguany. L'escoltem.

Lluís Recoder

Majestats, aquest anys estem patint una situació econòmica complicada. Segur que ens ajudareu a superar la crisi i que portareu alegria a les famílies que més la necessitin.




Els nens de la ciutat han pogut entregar a Ses Majestats la carta amb els seus desitjos per aquest any.

Bateria Nens

Una PlayStation 3, còmics, un joc de la Wii i jocs de la PlayStation. / Una bici, roba per esquiar. / Un joc del monopoli. / Un projector.




El temps ha acompanyat la cavalcada d'enguany, malgrat el fred. Com a novetat, tots els caramels que s'han repartit durant la cavalcada han estat sense gluten i aptes per a celíacs.

D'altra banda, un grup de joves ha protestat per la manca de locals d'oci nocturn a la ciutat en plena cavalcada de Reis. Els manifestants han desplegat una pancarta durant el discurs d'alcalde en la rebuda a Ses Majestats a la plaça de la Vila. En aquesta, els joves demanaven als Reis i a Recoder més locals d'oci nocturn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.