Els immigrants tenen un nivell d'estudis superior al dels santcugatencs


Temes relacionats

Bolivians i equatorians continuen encapçalant el rànquing de població estrangera a la ciutat (21/abr/09)


  • Comparteix:

Els immigrants representen un 14% de la població de Sant Cugat

Els immigrants representen un 14% de la població de Sant Cugat

El nombre d'immigrants amb llicenciatures o diplomatures és superior al dels santcugatencs autòctons. Segons dades de l'Observatori de la Ciutadania i la Immigració, un 35% dels immigrants tenen estudis universitaris, davant del 29% dels catalans. El percentatge és superior no només entre la població provinent de la Unió Europea, Amèrica del Nord i Oceania, on se situa entre el 60 i el 70%, sinó també entre els immigrants de l'Amèrica Llatina, un 32% dels quals són diplomats o llicenciats.

Els santcugatencs amb estudis superiors representen poc més d'un 29% de la població, una xifra que es veu superada pel 35% que ostenta la població d'origen estranger.

Per zones de procedència, el nombre més alt es troba entre els immigrants d'Oceania, el Japó i Amèrica del Nord, seguits dels europeus, els llatinoamericans i els subsaharians. Tots ells superen els catalans pel que fa al titulacions.

Només els immigrants procedents del nord d'Àfrica i de l'Àsia central i oriental tenen, percentualment, menys estudis universitaris que els santcugatencs autòctons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.