Sant Cugat es vesteix de Nadal amb l'encesa dels llums


Temes relacionats

Sant Cugat encén avui l'enllumenat de Nadal més sostenible ( 9/des/09)

Divergències entre els comerciants sobre la conveniència d'endarrerir l'encesa dels llums de Nadal ( 9/des/09)

Sant Cugat reduirà un 80% les emissions de CO2 de l'enllumenat de Nadal ( 3/des/09)


  • Comparteix:

Els llums de Nadal ja il·luminen els carrers de la ciutat. L'encesa oficial a càrrec de l'alcalde, Lluís Recoder, ha tingut lloc aquest dimecres a la plaça d'Octavià. Un total de 217.000 bombetes de tipus LED vesteixen aquest any Sant Cugat de Nadal, un enllumenat que emet un 80% d'emissions de diòxid de carboni menys que l'any passat.

La plaça d'Octavià s'ha convertit en l'escenari de la festa d'encesa de llums, on grans i petits han gaudit d'un grup d'animació. Diversos membres de l'equip de govern han acompanyat l'alcalde, que després del tradicional compte enrere ha premut el botó que ha il·luminat cada racó de la ciutat. Els assistents a l'encesa han pogut veure com la muralla del Monestir i diversos arbres de la plaça d'Octavià ja llueixen el nou enllumenat.

Recoder ha destacat que per primer cop les 217.000 bombetes d'aquest any són LED.

Lluís Recoder

Hem completat un procés que vam iniciar al 2006 per utilitzar LED. Gastarem un 90% menys que fa tres anys.


Els llums de Nadal estaran encesos fins el dia de Reis entre les sis de la tarda i les onze de la nit, excepte la nit i el dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i el dia de Reis, quan ampliaran l'horari fins les dues de la matinada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Senyor Recoder: em pot explicar i respondre on està la pancarta de la plataforma santcugatenca per l'autodeterminació de la plaça octavià? Per què la treien els operaris ahir? Eren instruccions seves directament, d'algú del seu govern? Ah! Devien tapar els llums de nadal. Doncs si és així podrien haver-la deixat a sobre la muralla, que no estem pr anar perdent diners!!!!!!!

un de la plataforma. Enviat el 10/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.