Pals d'escombra, cassoles i mobles vells es transformen en joguines per als més petits en una iniciativa de l'Envelat


Temes relacionats

Famílies senceres gaudeixen del Sant Esteve a l'Envelat amb jocs i música (27/des/09)

Els guanyadors del Mou-te Tardor actuen a l'Envelat (24/des/09)


  • Comparteix:

Els jocs estan fets amb materials reciclats

Els jocs estan fets amb materials reciclats

La plaça d'Octavià s'ha omplert aquest diumenge de jocs fets amb materials reciclats per fomentar l'oci sostenible entre els infants. Mobles vells, electrodomèstics, somiers i utensilis de cuina s'han convertit en circuits per cotxes en miniatura, ninots mòbils i futbolins alternatius a les joguines habituals. L'Envelat també ha acollit a les dotze i a la una del migdia un espectacle a càrrec del mag Fèlix. Mira aquest resum de les activitats a Cugat tv

Els utensilis més inversemblants, com per exemple el somier d'un llit que ja no s'utilitza, pals d'escombra i fustes velles, han tingut una segona vida com a futbolins, figures articulades i jocs de bales. Aquesta iniciativa incentiva l'ús d'objectes de segona mà com a jocs per als més petits per reduir la despesa en joguines sobretot durant l'època nadalenca.

Alguns dels nens i nenes que s'han acostat aquest diumenge a la plaça d'Octavià expliquen quins són els jocs que més els han agradat.


Nens i nenes

És un joc amb imans que surten disparats. / Hem de col·locar uns claus per aconseguir posar recta una corbata de ferro que està girada. / Has de posar la pilota dins una cassola.



Els pares i mares també s'han mostrat molt contents amb aquesta proposta i diuen que és una bona alternativa als jocs tradicionals.


Pares i mares

Ells no tenen gaires problemes per jugar amb coses ja fetes servir. / És molt interessant i divertit pels nens. / Són utensilis que no són habituals però en poden treure profit.



L'Envelat també ha comptat amb un espectacle de màgia a càrrec del mag Fèlix que ha tancat les activitats matinals de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.