L'Ajuntament i el Parc de Collserola recomanen ajornar la Marxa Infantil pels arbres caiguts


Temes relacionats

La 52a edició de la Marxa Infantil s'obre a la mobilitat reduïda i als joves de fins a 15 anys (19/feb/10)

Rècord de participació al concurs de dibuixos de la Marxa Infantil (19/feb/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil

L'Ajuntament i el Consorci del Parc de Collserola recomanen suspendre la Marxa Infantil prevista per l'11 d'abril a causa dels arbres caiguts al llarg del recorregut per la nevada de la setmana passada. Les administracions consideren que les prioritats ara són la neteja dels camins i perímetres forestals i prefereixen evitar la presència de milers de persones a la serra en una activitat d'oci.

L'Ajuntament i el Parc de Collserola opinen que l'estat en què han quedat els camins interiors de la serra, amb una gran quantitat d'arbres caiguts per la nevada de la setmana passada, complicaria el desenvolupament de la Marxa. Per això, les administracions prefereixen concentrar ara els esforços en la neteja de les pistes forestals en el marc de la campanya de prevenció d'incendis i evitar la presència al bosc de les 5.000 persones que, aproximadament, mobilitza la Marxa, entre participants, organitzadors i familiars.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat que la neteja dels vials de passeig és menys prioritària que les feines de prevenció d'incendis i, per això, ha apostat per ajornar la Marxa per precaució.

Marta Subirà

Els camins de passeig són menys prioritaris. Hi ha arbres caiguts i branques a punt de caure. Entenem que és un risc.




El Club Muntanyenc es reunirà aquest vespre amb tècnics de l'Ajuntament i del Consorci del Parc de Collserola per avaluar la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.