'La Festa dels 20 anys' dels Diables servirà per presentar els Diablons i els Tabalers


Temes relacionats

La colla de Diables celebra els seus 20 anys amb els Diablons, els Tabalers i una nova imatge corporativa (24/mar/10)


  • Comparteix:

Els Diables acompanyats de les entitats de la ciutat durant la presentació de la 'Festa dels 20 anys'

Els Diables acompanyats de les entitats de la ciutat durant la presentació de la 'Festa dels 20 anys'

La presentació de la nova colla dels Diablons, la nova colla del Tabalers, un museu i un sopar de germanor són algunes de les activitats que serviran per celebrar el 20è aniversari dels Diables de Sant Cugat. Els jardins del Monestir seran l'escenari de la 'Festa dels 20 anys' de la colla, que tindrà lloc el 17 d'abril i que comptarà amb les actuacions de les entitats de cultura popular i tradicional catalana de la ciutat . El cap de Diables ha avançat a Cugat.cat que l'entorn del Monestir, que s'ambientarà en els inferns de la 'Divina Comèdia' de Dante, acollirà activitats pensades per a adults, que podran aprendre a cremar, i també activitats per als més menuts.

El cap de colla dels Diables, Èric Ricart, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat les activitats preparades des de l'entitat per la celebració, com la creació d'un museu dels 20 anys dels Diables, un bar i un sopar de germanor. Ricart, a més, ha explicat que hi haurà activitats per a totes les edats.

Èric Ricart

Serà una festa preparada per a tots els públics. Hi haurà dues activitats paral·leles, una per a menuts i una per a adults.





Entre les activitats, també hi haurà la presentació de la colla de Diablons i la de Tabalers, creades recentment. La celebració comptarà amb les actuacions de les entitats de cultura popular i tradicional catalana de la ciutat. Ricart destaca que els espectacles han estat creats per a l'ocasió.

Èric Ricart

Cada entitat ens farà una actuació especial per aquest dia. Les entitat ens han fet una proposta o hem pensat conjuntament un espectacle.





Els Diables també han dissenyat algunes samarretes amb la imatge dels 20 anys de la colla que es podran comprar el mateix dia de la 'Festa dels 20 anys'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.