Acollida desigual de les activitats extraescolars proposades per la Setmana Blanca


Temes relacionats

La majoria d'escoles de la ciutat tanca per la Setmana Blanca ( 7/mar/11)

Als avis se'ls gira feina per la Setmana Blanca ( 7/mar/11)


  • Comparteix:

Èxit de les activitats organitzades per l'Ajuntmanent

Èxit de les activitats organitzades per l'Ajuntmanent

Les activitats proposades per l'Ajuntament de cara a les vacances d'hivern de les escoles han exhaurit totes les places. Les propostes llençades per diverses entitats de la ciutat han tingut una acceptació desigual ja que algunes iniciatives s'han cancel·lat per falta d'inscripcions i d'altres propostes han superat les previsions. Les activitats que menys interès han despertat són les excursions a esquiar i les colònies.

L'Ajuntament ha organitzat activitats a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), el Museu de Sant Cugat i el Casal de Mira-sol. Tots els grups han omplert les seves places i en el cas de les activitats esportives de l'OMET fins i tot s'han ampliat. La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, s'ha mostrat satisfeta de l'èxit de les activitats proposades des del consistori.

Esther Salat

S'han tancat tots els grups i en alguns casos hem ampliat places. L'oferta municipal, com la de les escoles, ha donat una resposta adequada.


El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) tenia previst organitzar casals a les seves instal·lacions, colònies i esquiades. Finalment, l'entitat excursionista només oferirà les activitats de casals, ja que no ha rebut suficients sol·licituds per organitzar les sortides. D'altra banda, Pou d'Art ha superat les previsions en omplir totes les places ofertades del seus cursos i tallers. A l'altre extrem, se situa l'Ateneu, que ha decidit cancel·lar totes les seves propostes per falta d'inscripcions. Escoltem el gerent del CMSC, Marc Dinarés, i la responsable de l'espai artístic, Maria Fabre, respectivament.

Dinarès/ Fabre

Al final no hem pogut tirar endavant les activitats d'exterior./ No esperava la bona resposta que hem tingut.






Les ludoteques consultades per Cugat.cat no han registrat un augment d'usuaris per aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.