El jutge ordena nous escorcolls del cas 'Macedònia', on està implicant un exmosso de la comissaria local


Temes relacionats

Un agent dels Mossos d'Esquadra de la ciutat, acusat de col·laborar amb una xarxa de narcotraficants ( 9/des/10)


  • Comparteix:

Moment de l'escorcoll. / Font: ACN

Moment de l'escorcoll. / Font: ACN

Els Mossos i una comitiva judicial han escorcollat aquesta setmana la joieria Rabat de Barcelona en el marc del cas 'Macedònia', on està implicat un agent dels Mossos que treballava a Sant Cugat en el moment dels fets. El cas se centra en una presumpta trama de corrupció policial en què diversos agents de la policia nacional catalana, estatal i guàrdies civils, haurien encobert traficants de droga a canvi de favors. El sospitós principal del cas hauria regalat a agents rellotges valorats en 400.000 euros.

El sospitós Manuel Gutiérrez Carbajo, confident policial per altra banda, hauria regalat rellotges a alguns Mossos d'Esquadra per aconseguir un tracte de favor que li permetés seguir amb les seves activitats il·legals. A la joieria Rabat va comprar 77 rellotges per valor d'uns 400.000 euros que el jutge, ara, intenta esbrinar a qui va regalar.

Aquest dimecres una comitiva judicial i de Mossos han escorcollat dos establiment de Joieries Rabat a Barcelona. L'operació ha consistit en la còpia del disc dur on s'han registrat les vendes de la botiga. Al jutge li interessen les transaccions que, des de 2004 i fins a 2010, va fer Carbajo com a client de la joieria, i conèixer el número de sèrie de cadascun dels 77 rellotges que va comprar.

El propietari de la joieria, Esteve Rabat, ha assegurat que la botiga no està sent investigada, sinó que col·labora en la investigació de diverses compres efectuades fa anys per diverses persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.