La Junta d'Escola de l'ETSAV decidirà dimecres que ve si tanca o no les actes


Temes relacionats

El referèndum dels estudiants de l'ETSAV, a favor de no tancar les actes del curs (31/mai/12)

L'ETSAV, ocupada pels estudiants de manera indefinida (29/mai/12)


  • Comparteix:

Una imatge del dia del referèndum que va tenir lloc l'últim dimecres de maig

Una imatge del dia del referèndum que va tenir lloc l'últim dimecres de maig

La junta de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) decidirà dimecres de la setmana que ve si dóna suport a la decisió votada en referèndum de no tancar les actes d'aquest curs i impedir les matriculacions del curs vinent. Tot i així, el director del centre ha advertit a Cugat.cat que en cas que la proposta tiri endavant caldrà reformular-la perquè, ara per ara, és il·legal. L'assemblea d'estudiants, que ocupa la facultat com a protesta per l'augment de les taxes, demana a la junta que sigui valenta per donar suport a la decisió votada en referèndum.

Aquest dilluns, la junta d'Escola de l'ETSAV s'ha reunit per estudiar les conseqüències que comportaria un possible bloqueig del sistema de notes per impedir les matriculacions de l'any que ve. El màxim òrgan representatiu del centre ha decidit modificar el calendari de notes perquè dimecres de la setmana que ve es pugui acordar quina és la postura final que adopta aquest òrgan.

El director de l'ETSAV, Víctor Seguí, ha advertit, però, que si finalment la junta decideix no tancar les actes del curs caldria fer una altra proposta perquè l'actual és il·legal.

Víctor Seguí

La proposta ara és il·legal perquè recau tota la responsabilitat en el professor. Es podria considerar que fa vaga indefinida i li podrien retallar el sou i l'expedient.




De la seva banda, el membre de la comunitat ETSAV, Martí Obiols, ha reconegut que hi ha un buit en la normativa vigent sobre la possibilitat de no tancar les actes.

Martí Obiols

És un tema normatiu. La proposta no és il·legal però és cert que hi ha un buit normatiu.



Tot i així els representants dels estudiants han demanat que l'escola sigui prou valenta per trobar la via normativa que permeti aplicar la mesura votada en referèndum de no tancar les actes del curs actual. Mentrestant, continua l'acampada indefinida que protagonitza l'assemblea estudiantil com a mostra de rebuig contra les retallades del govern d'augmentar les taxes universitàries un 60%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.