Els partits aproven el model de Festa Major repartit per places


Temes relacionats

'El Gall del Monestir' analitza la Festa Major i el comerç local amb els partits ( 3/jul/12)

60.000 persones diàries consoliden la Festa Major de les places ( 3/jul/12)

Sant Cugat trasllada part de la fi de festa al 15 de juliol ( 3/jul/12)


  • Comparteix:

El model de festa rep el vistiplau de totes les formacions

El model de festa rep el vistiplau de totes les formacions

Els partits posen una nota alta a la Festa Major d'enguany. Els polítics veuen amb bons ulls el model de celebració amb actes repartits per les places del municipi. Cap formació no defensa el retorn de l'espai Barraques a la tertúlia 'El Gall del Monestir', de Cugat.cat.

CiU, a l'equip de govern, considera positiu el model de Festa Major distribuït per les places del centre del municipi amb activitats per a tots els públics. Els nacionalistes han agraït el civisme de la ciutadana i la implicació de les entitats en la celebració. El tinent d'alcalde de Seguretat i regidor de CiU, Jordi Puigneró, subratlla que hi ha un volum reduït d'incidències des que va desaparèixer l'espai de Barraques ara fa dos anys.

Jordi Puigneró

És un model que no té incidents destacats des que no hi ha Barraques.


El PP ha destacat la bona organització general de la festa, tot i que assegura haver rebut algunes queixes ciutadanes. En el cantó negatiu, els populars lamenten que només hagi onejat la bandera de Sant Cugat a l'ajuntament sense la presència de la resta de símbols oficials. El regidor del PP, Álvaro Benejam, remarca el resultat positiu però amb la possibilitat de millorar alguns aspectes.

Álvaro Benejam

Hem guadit de la festa. Cal buscar solució a les cosetes que han provocat queixes.


El PSC ha batejat la celebració com 'la Festa Major de les entitats' i ha subratllat l'aportació de les entitats als quatre dies d'activitats. El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, destaca el paper de les associacions en context de crisi i retallades.

Ferran Villaseñor

Tothom, inclòs el PP, ha vist que són les entitats les que fan la majoria de les entitats, tot i les poques subvencions.


El secretari municipal d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, ha elogiat l'aposta per una Festa Major repartida per les places que, assegura, és un element cohesionador entre la ciutadania. A l'espera de fer un balanç definitu amb tota la formació, l'ecosocialista ha aplaudit l'alta participació ciutadana als actes. De cara al futur, Gutiérrez espera que el procés participatiu amb la ciutadania millori la celebració.

Ramon Gutiérrez

Amb el procés participatiu, es pot millorar la celebració, tot i que ens sembla bé el model.


La CUP veu amb bons ulls que hi hagi una oferta diversificada pel centre de la localitat per arribar a tots els públics. El regidor independentista Ignasi Bea aplaudeix que s'hagi superat l'estil Barraques per tenir una celebració integrada.

Ignasi Bea

Estem contents que s'hagi superat el model de Barraques i que ara s'hagi integrat la festa.


Tots els partits consideren convenient analitzar si els barris de Can Mates i Volpelleres s'han de sumar als actes de Festa Major o bé si han de tenir una celebració pròpia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.