La Des-Plaça Jove porta la rumba catalana a la plaça del Rei


Temes relacionats

La Festa Major obre la celebració amb el seguici i el pregó del CVSC (27/jun/13)

La PAH, pregonera de la 5a Festa Major Alternativa (27/jun/13)


  • Comparteix:

Escenari de l'edició de l'any passat de la Des-Plaça

Escenari de l'edició de l'any passat de la Des-Plaça

La Des-Plaça Jove s'inaugura aquest dijous a la plaça del Rei, a les vuit del vespre. El tret de sortida el donarà un taller de rumba catalana, mentre que a les nou arribarà un sopar popular seguit de ritmes rumberos i contes eròtics.

En aquesta segona edició, la Des-Plaça Jove ha ideat un programa amb molta presència dels grups locals, tal com ha explicat un dels seus membres, Carles Angaril.

Carles Angaril

És un espai amb esperit jove però orientat a tothom. Volem oferir una programació musical i activitats en clau local.


El taller de rumba catalana està organitzat per les JERC de Sant Cugat en col·laboració de Foment de la Rumba Catalana (FORCAT). El sopar popular començarà a les nou del vespre i a dos quarts de deu donarà el tret de sortida la nit de ritmes rumberos, amb la rumba fusió de Micu, la rumba catalana d'Ai Marai i la rumba amb ritmes llatins de 9Son.

Entre concert i concert, tindrà lloc la lectura de contes eròtics i la del manifest del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals (LGTB). El final de festa el farà Bombotronic amb una batukada.

La Des-Plaça Jove està formada per diferents associacions, com l'Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran, l'Agrupament Escolta La Floresta, l'Esplai Pica-Roca, l'Escola d'Excursionisme del Club Muntanyenc, el Club Handbol Sant Cugat i el Rugby SC, Kata Kitinga, Front Freak, les JERC i la JNC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.