La Banda Municipal protagonitza el pregó de la Festa Major de les Planes


Temes relacionats

Les Planes exigeix un tracte equitatiu en els pressupostos de festes majors ( 4/set/13)

La Festa Major de les Planes manté el llistó alt amb una programació molt variada (20/ago/13)

Els més petits de les Planes protagonitzen el pregó de Festa Major del districte ( 8/set/12)


  • Comparteix:

El pregó de la darrera edició va anar a càrrec dels nens del barri

El pregó de la darrera edició va anar a càrrec dels nens del barri

La Festa Major de les Planes dóna el tret de sortida aquest divendres amb la lectura del pregó a càrrec de la Banda Municipal, que enguany celebra el seu 40è aniversari. Durant aquest cap de setmana diverses activitats per a totes les edats animaran els veïns del barri a sortir al carrer i aprofitar els darrers dies de l'estiu.

La celebració comença amb el 'Playback show', un espectacle organitzat per la Gent Gran i el Racó de l'Amistat i que tindrà lloc a les sis de la tarda al Casal les Planes. L'apunt religiós el posarà la missa, que se celebrarà a dos quarts de vuit del vespre al Casal del Pi.

A dos quarts de nou, la Banda Municipal escalfarà motors de cara al pregó i s'unirà als Gegants de les Planes per oferir una cercavila que tindrà el seu punt d'origen a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau. És en aquest indret on tindrà lloc la lectura del pregó, en què la Banda Municipal repassarà la seva història i reivindicarà la vocació cultural de les Planes.

La membre de l'agrupació, Begoña Paradeda, ha anunciat que el pregó reivindicarà la tasca de l'agrupació i destacarà la vocació cultural de les Planes.

Begoña Paradeda

La Banda Municipal va sorgir amb pocs mitjans però amb molta voluntat.


Els joves agafaran el relleu al Casal les Planes amb el campionat de 'Call of Duty', una activitat que arrenca a les 10 de la nit. Mitja hora més tard s'ofereix una mostra voluntària de hip-hop organitzada per la banda Batalla de Gallos. Una vegada finalitzat l'espectacle, les propostes musicals es traslladen a les pistes esportives, on les actuacions de Quadro Flamenco i Gipsy Hits posaran el punt final a la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.