La Unió convocarà eleccions a la presidència el 17 de febrer


Temes relacionats

Ajuntament i La Unió expliquen el procés del rescat econòmic al SAF (18/des/13)

La Unió, salvada: el ple aprova la futura creació del consorci públic-privat (17/des/13)

El consorci públic-privat entre La Unió i l'Ajuntament s'engegarà després de l'estiu (11/des/13)

Els socis de La Unió, a favor del consorci amb l'Ajuntament per salvar l'entitat (30/nov/13)


  • Comparteix:

Imatge de l'última assemblea de La Unió

Imatge de l'última assemblea de La Unió

La Unió convocarà eleccions a la presidència en una assemblea extraordinària el 17 de febrer. Després de la dimissió de Pere Marín com a president, una junta gestora provisional en va assumir la gestió l'abril passat amb David Pujol al capdavant. La sessió ratificarà el conveni amb l'Ajuntament i els càrrecs de la comissió mixta que gestionarà l'entitat mentre no es creï el consorci públic-privat.

El 17 de febrer La Unió fa un pas més en la seva nova etapa, una vegada signat amb l'Ajuntament el conveni de col·laboració que salvarà l'entitat a canvi d'integrar l'espai a la xarxa municipal d'equipaments culturals. Una assemblea extraordinària, que se celebrarà a les nou del vespre, convocarà eleccions a la presidència, vacant des de la dimissió de Pere Marín.

Des de l'abril passat, una junta gestora provisional s'ha encarregat de la direcció de l'entitat, amb David Pujol com a president. Un cop es convoquin els comicis, s'obrirà un període per presentar candidatures a la presidència que finalitza el 28 de febrer. En cas que només es presenti una proposta, aquesta quedarà ratificada automàticament.

La sessió extraordinària també servirà per ratificar el conveni de col·laboració amb el consistori i per ratificar els càrrecs dels membres de La Unió que integren la comissió mixta que gestionarà la institució, a l'espera que es formi el consorci públic-privat amb l'Ajuntament. A la comissió mixta tenen presència l'actual president de la comissió gestora, David Pujol, i els membres de la junta, Roger Casadellà i Santiago Salido.

Una hora abans d'aquesta trobada, a les vuit del vespre, una assemblea de caràcter ordinari aprovarà els comptes de 2013 i presentarà els número de l'entitat per al 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.