El CMSC inaugura la nova seu amb l'objectiu de créixer qualitativament


Temes relacionats

El CMSC tanca el 2013 amb un superàvit de 220.000 euros (13/mar/14)

Francesc Cruces: 'El CMSC no pateix cap crisi institucional' (11/mar/14)

Manel Soler: 'El CMSC necessita un president que es mulli' (11/mar/14)

La compra i l'habilitació de la nova seu de la Policia costaran prop de dos milions (12/mar/14)

Soler dimiteix de la vicepresidència del CMSC i demana renovar la presidència (10/mar/14)

La nova seu del CMSC es rejovenirà amb una rehabilitació polivalent (16/nov/13)


  • Comparteix:

La nova seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha obert les seves portes de manera oficial aquest dissabte amb una festa que també ha servit per inaugurar una nova etapa del club, que té l'objectiu de reforçar les seccions per créixer qualitativament. Amb un esdeveniment multitudinari, l'entitat també ha celebrat el seu 70è aniversari acompanyada dels grups locals de cultura popular i més d'un centenar de santcugatencs.

La nova seu del Club Muntanyenc, ubicada al carrer de Sant Bartomeu, consta de 300 metres quadrats, però aquest dissabte ha quedat petita. Més d'un centenar de socis i no socis s'han aplegat en una celebració que ha mostrat l'espai a la ciutadania i ha servit per redefinir els objectius de l'entitat. El president del CMSC, Francesc Cruces, ha explicat que, en aquesta nova etapa, els esforços de l'entitat es destinaran a potenciar la seva vessant més esportiva i competitiva. Així, el club vol reforçar les seccions de muntanya com l'escalada i l'esquí de fons per convertir-se en una entitat de referència en aquests àmbits.

Francesc Cruces

L'objectiu és créixer qualitativament. Volem consolidar el club i convertir-nos en una entitat de referència a la ciutat.


La festa ha comptat amb una xocolatada i les actuacions dels Bastoners, els Geganters, l'Entitat Sardanista, els Castellers, els Diables, la Coral La Lira i la Coral Sant Cugat. Diverses personalitats de la ciutat han assistit a la celebració juntament amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la rellevància del club dins el teixit associatiu de la ciutat.

Mercè Conesa

L'Ajuntament ha donat suport al procés de canvi de la seu, però ara també volem seguir presents amb les activitats i l'evolució del club.


La nova seu és un espai amb dues plantes que l'entitat ha remodelat per habilitar-lo a les activitats del club. La rehabilitació, que s'ha encarregat a MCIM Arquitectura, ha consistit en renovar el local i establir sales polivalents destinades als socis del club. La primera planta compta amb espais exclusius per als membres de l'entitat i la segona és un espai administratiu amb sales per als tallers del CMSC. També s'ha construït un altell aprofitant l'alçada de l'edifici. Les obres han costat prop de 127.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.