L'Ajuntament construirà dos nous espais de socialització per a gossos


Temes relacionats

Una campanya combatrà l'incivisme de no recollir els excrements de gossos (31/oct/13)


  • Comparteix:

La ciutat disposarà de dos nous espais de socialització per a gossos

La ciutat disposarà de dos nous espais de socialització per a gossos

L'Ajuntament construirà dos espais de socialització per a gossos que s'ubicaran al Parc de Víctor Català i al Parc de la Pollancreda. Aquests espais permetran als propietaris dels animals portar-hi les seves mascotes per fer-los córrer i jugar, i evitar així els problemes sanitaris i de convivència que es deriven de la circulació de gossos pels parcs i jardins de la ciutat.

L'espai del Parc de Víctor Català disposarà de 1.088 metres quadrats, mentre que el del Parc de la Pollancreda tindrà una extensió de 1.362 metres quadrats. Cada espai tindrà una zona controlada de deposició d'excrements, estris per recollir-los, bancs, un abeurador per a gossos, una àrea d'esbarjo, zones d'ombra, cartells informatius i diversos punts d'il·luminació. Les mascotes podran anar deslligades dins del recinte tancat però caldrà dur-les lligades fins a la porta. La construcció d'aquests dos espais té un cost de 6.800 euros.

Aquesta iniciativa servirà per reforçar la campanya 'Ecscuses' que combat l'incivisme de les persones que no recullen els excrements dels gossos. Els dos espais se sumen al que ja hi ha entre el Pont de Can Vernet i l'avinguda de Can Volpelleres, que va fer-se el 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.