El segon equip masculí de la UESC té a tocar l'ascens a Primera Catalana

El segon equip masculí de la UESC té a tocar l'ascens a Primera Catalana després del vital triomf (78-63) davant el Sant Pere de Terrassa, segon classificat, a la jornada 23 del grup 4 de la Segona Catalana de bàsquet. Els santcugatencs es converteixen en el nou líder de grup després de superar contundentment l'equip egarenc que arribava al Pav 1 com a primer classificat. A falta de tres jornades per acabar la competició, els vermells-i-negres tenen un triomf de marge sobre el tercer classificat i rebran la propera jornada el Bàsquet Pia Sabadell, sisè classificat.

La UESC ha patit de valent per superar el Sant Pere, tot i el marcador final. I és que la igualtat s'ha mantingut fins al darrer quart. El primer període ha estat marcat per l'intercanvi de cops entre tots dos conjunts, però la UESC ha estat més encertada i s'ha endut el parcial (22-16). En el segon quart s'ha mantingut la mateixa tònica, però els santcugatencs han ampliat l'avantatge per marxar al descans amb un contundent 41 a 32.

A la represa, la UESC ha sortit molt erràtica, fet aprofitat pels egarencs per capgirar el marcador i marxar al darrer quart amb un 54 a 57 al seu favor. El darrer quart ha estat el de la sentència definitiva santcugatenca amb molt encert ofensiu i un autèntic mur sota cistella. Final de partit i alegria local, conscients que aquesta victòria pot segellar mig ascens.