Pericos Sant Cugat: Indignació de famílies per la pèssima gestió de l'Ajuntament en les obres de la ZEM La Guinardera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Penya Pericos Sant Cugat / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de la Penya Pericos Sant Cugat / Foto: Cedida

La coneguda escola de futbol de l'Espanyol (RCDE Escola - Pericos de Sant Cugat) que atén els fills de més de 100 famílies de la nostra ciutat, porta mesos entrenant en condicions pèssimes a causa de la mala gestió per part de l'Ajuntament en les obres que s'estan realitzant en la ZEM La Guinardera.

Antecedents

1. El 2 de setembre, dos dies abans d'iniciar la temporada esportiva a la ZEM La Guinardera, rebem una comunicació de l'Ajuntament on s'informa del retard de les obres de la pista d'atletisme fins al 10 d'octubre i com a "solució" se'ns reubica a un pati que ni tan sols reuneix les mides reglamentàries d'un camp futbol sala.

2. Les obres ni tan sols havien començat (estem parlant del mes d'agost), quan es va produir el robatori del cablejat de l'enllumenat, succés que no es va donar a conèixer, ja que delatava els despropòsits de la gestió municipal. Només quan aquesta notícia va aparèixer a alguns mitjans de comunicació locals, es van començar a moure, però sorprenentment, amb l'únic propòsit de sufocar les queixes que evidenciaven la seva incompetència i sense donar solució al problema original.

3. Ja han passat dos mesos i seguim igual, amb horaris provisionals, amb disgregació de jugadors, d'entrenadors i de famílies, sense rebre una atenció digna per part de l'Ajuntament.

Manifest

Tot això posa de manifest que per l'equip de govern NO és important:
  • La logística i la conciliació familiar.
  • La promoció de la pràctica esportiva i dels hàbits saludables dels nostres fills.
  • L'organització d'una entitat com l'RCDE Escola - Pericos de Sant Cugat, que compta amb una llarga i sòlida trajectòria en el municipi i que no pot créixer més per les limitacions del mateix Ajuntament.

  • Reclamació

    Com a ciutadans de Sant Cugat, que paguem religiosament els nostres impostos, demanem respecte, rigorositat i consideració, però sobretot, DEMANEM SOLUCIONS REALS.

    Agraïm especialment al Club de Rugbi Sant Cugat i a la Penya Blaugrana la seva disponibilitat i flexibilitat, ja que gràcies a ells hem pogut mantenir les sessions d'entrenament en aquesta difícil situació.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.