Les zones blaves no són sant de la meva devoció


  • Comparteix:

ignasi.quintana

Ignasi Quintana


Publicat: el 17/des/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

És evident que avui en dia les ciutats tenen un problema a resoldre. Les àrees urbanes cada vegada més aplega més gent i de retruc, la quantitat de cotxes que hi ha creix i creix. Són coneguts els problemes amb la contaminació que donen però al mateix temps, per a molta gent, resulten gairebé imprescindibles per al dia a dia. Gestionar un número tant extens de vehicles esdevé una missió força complicada i l'administració local de cada localitat intenta fer-ho de la manera que creueu convenient, intentant buscar el millor pels ciutadans, i això no ho poso en dubte.

No obstant això, trobo realment una presa de pèl les anomenades zones blaves (tot i que també hi ha de verdes i fins i tot vermelles). L'objectiu principal d'aquestes és evitar l'estacionament indeterminat en el temps dels vehicles a la via pública (que per cert, paguem tots i totes amb els nostres impostos). La raó sembla tenir cap i peus, però tornar a pagar, i dic tornar a pagar perquè ja us he comentat això dels impostos, és poc legítim, i més als preus que estan estipulats.

Ja he reconegut que hi ha un problema evident amb el parc de cotxes d'avui en dia, però no crec que una de les solucions a la gestió d'aquests sigui incorporar aquestes zones de pagament a les ciutats, entre les quals es troba Sant Cugat. A més, per acabar-ho d'adobar, tot i que sé que s'ha fet amb la millor de les intencions, els nous aparells de les zones blaves no són els millors del mercat, són màquines força lentes i feixugues. Queda clar, doncs, que les zones blaves no són sant de la meva devoció.

IGNASI QUINTANA és periodista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.