El carril cotxet


  • Comparteix:

sam.abrams

Sam Abrams


Publicat: el 14/set/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan un passeja per Sant Cugat, sobretot pel centre, té una sensació agradable de veure que la ciutat és jove i dinàmica, per la quantitat de parelles joves i de criatures que hi ha.

ESCOLTA-HO

Això d'una banda. Però, per l'altra, aquest fet provoca que hi hagi un problema de trànsit social, el que jo anomeno 'el problema dels cotxets'. Resulta que quan un passeja per la tarda es troba que els cotxets o estan bloquejant el camí o t'atropellen. Això va passar-me l'altre dia quan estava xerrant al carrer durant cinc minuts amb una amiga i em van trepitjar el peu dos cotxets.
Vista l'experiència, se m'ha ocorregut una proposta que seria posar, tal i com tenen les bicicletes, un 'carril cotxet'. Aleshores, els cotxets van un rere l'altre per un carril marcat amb pintura i així sabem tots de què va la història. O sinó que hi hagi un carnet de conduir pels que porten cotxet i que aprenguin unes mínimes normes de respecte i civiisme. Crec, en definitiva, que tots sortirem guanyant.

SAM ABRAMS (05/feb/08)
Escriptor, traductor i articulista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.