Nou any, vells costums de la presidenta de l'EMD: Montse Turu


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 26/gen/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El Diari de Sant Cugat publicava divendres un article sobre l'equip govern de l'EMD sobre el qual vull fer algunes consideracions. Dubto molt que hagi estat parlat ni consensuat amb els membres del govern . La presidenta (perdonem-li que segons com es fa dir alcaldessa- s'ha de deixar la vanitat als que no tenen res més per exhibir -Balzac), emet el 15 de febrer de 2005, una nota de premsa que qualifica d'institucional, malgrat no haver-la ni comentat amb el seu govern (en soc testimoni, ja que pertanyia al govern) posant en qüestió l'objectivitat de la premsa de la ciutat.

ESCOLTA-HO

El setembre de 2006 la presidenta, de mutu propi, dona de baixa tota publicitat al Tot i al Diari de Sant Cugat tot dient que era una decisió de l'equip de govern (mentida!). El 5 d'octubre de 2006, amb número de registre 1927, el sotasignat en nom propi i d'ERC notificarem per escrit al Diari de Sant Cugat que NO havíem participat en aquesta decisió.

L'article és ple de mitges veritats i falses interpretacions dels fets que han esdevingut darrerament a Valldoreix . No hi ha cap dubte que la presidenta expulsa del govern als legítims representants de la majoria de la ciutadania . És igualment cert que s'ha reduït la jornada laboral, malgrat haver promès al poble plena dedicació als afers de la ciutat (o depèn del sou que hi dediqués més o menys temps?). Sra. Turu, sàpiga que en boca del mentider fins i tot la veritat és dubtosa i que si estàs en pou el millor és deixar de cavar. Vagi-se'n presidenta !!!.

50 vots de més no li donen legitimitat per fer allò que li roti . En democràcia les minories han de ser escoltades i en el seu cas si l'oposició és la majoria deuria de ser més curosa i democràtica per arribar a un consens pel bé de Valldoreix.

NARCÍS CLAVELL és expresident d'ERC i exvocal de l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.