Professionalitat per davant de tot


  • Comparteix:

marc.tolra

Marc Tolra


Publicat: el 20/set/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan es va saber que la directora de TVE Catalunya, Anna Maria Bordas, seguiria ocupant el càrrec que ostenta des del 2010, tothom va quedar alleugerit. I no m'estranyo d'aquest fet quan veig que des del govern central s'han canviat molts directors de la televisió pública espanyola a les comunitats.

ESCOLTA-HO

TVE Catalunya, amb seu a la nostra ciutat, i tots els altres mitjans públics del país ocupen una part molt important de les nostres vides. Els veiem o els escoltem, tenim confiança en ells i ens els estimem. I totes aquestes reaccions són provocades per la seva professionalitat i el seu rigor. Mitjans que ens ajuden a entendre què passa i per què passa, amb una informació veraç, un entreteniment que no cau en el menyspreu ni en la violència verbal i amb un esperit de ser útils al desenvolupament d'una societat culta.

Per aquestes raons, condemno l'actitud dels partits polítics, siguin del color que siguin, que sense raons justificables anteposen la ideologia política per davant de la professionalitat, les picades d'ullet davant la imparcialitat i l'objectivitat, la programació feta a mida (recordo el cas dels toros) davant una programació amb informació i amb entreteniment de qualitat. Entre tots, no deixem caure un model de ràdio i televisió pública de qualitat fruit de molts anys de feina i esforç.

MARC TOLRÀ és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.