Respecte per a tot i per tothom


  • Comparteix:

marc.tolra

Marc Tolra


Publicat: el 20/nov/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La matinada del dijous 15 al divendres 16 de novembre, es va produir la dotzena arrencada de la bandera espanyola que penja de la seu del PPC de Sant Cugat. Aquest fet ha estat condemnat pel seu president, Jordi Carreras, el qual va explicar que era una falta de respecte vers aquells que se senten identificats amb la bandera espanyola. Aquestes accions reiterades, doncs, evidencien la poca sensibilitat democràtica per part dels responsables del fet.

ESCOLTA-HO

S'ha de tenir en compte que el PPC és la segona força a la nostra ciutat i que sempre hi ha partits que no són afins a la ideologia d'algú. Tot això forma part del joc polític. Si la política fos monopartidista seria molt tediosa i no donaria peu a qualsevol mena de debat. Tenir partits de tot l'arc parlamentari, això sí, que garanteixin la democràcia i la igualtat, fa més viva la nostra política i, per tant, l'intercanvi d'idees.

Tothom no pot estar d'acord amb tots els partits, és clar, però sempre s'ha de tenir un enorme respecte, en aquest cas, no només per als membres del PPC de Sant Cugat, sinó també per als seus votants. Només així, garantirem la bona salut de la nostra democràcia i la convivència dins la nostra societat.

MARC TOLRÀ I ROSELL és estudiant
@marctolra96



  • Comparteix:

COMENTARIS

Increïble, algú demanant respecte per al PP i no se'l titlla de feixista!!! Molt bé Marc, tant de bo alguns partits aprenguessin alguna cosa de la teva columna.

Estanislau Vives Serra. Enviat el 21/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.