Una UE Sant Cugat amb dues cares intentarà tornar a mostrar la seva millor versió cara davant el Sedis


  • Comparteix:

La UESC espera oferir una bona imatge

La UESC espera oferir una bona imatge

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) intentarà mostrar la seva versió més competitiva a la pista del Sedis de la Seu d'Urgell aquest dissabte a les quatre de la tarda. Els urgellencs, penúltims classificats al grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet, avaluaran un conjunt que a les darreres jornades ha ofert la millor i la pitjor de les seves cares, amb triomfs contra equips grans i derrotes contra rivals assequibles. Els de Cesc Senpau són novens, en terra de ningú.

Amb la salvació pràcticament tancada de forma matemàtica i ja molt lluny de les places que donen dret a lluitar per l'ascens a Lliga EBA, la UESC està condemnada a aquestes últimes jornades a buscar motivacions més enllà de les que afecten la classificació. Això està provocant un rendiment irregular en les darreres cites, on els vermell-i-negres són capaços de competir contra els candidats a l'ascens però alhora perden tensió i ritme contra conjunts més fluixos.

Un clar exemple és el darrer partit abans de l'aturada per Setmana Santa, la derrota contra un Círcol Catòlic amb menys prestacions que va destapar la versió menys concentrada de la UESC. Va ser un rendiment diametralment oposat al mostrat la jornada anterior, amb un triomf contundent contra la Llosa Artés (90-74) o el que va dur a terme la UESC la jornada 21, quan es va desfer del tercer, el Mataró.

El rival d'aquesta jornada, el Sedis, s'ho juga tot a cada partit. Amb el mateix balanç que l'avantpentúltim, el Minguella, els urgellencs intenten sortir de la penúltima plaça i evitar el descens directe. La diferència de motivacions pot donar favoritisme als locals que, a més, ja van mostrar a l'anada el camí per vèncer la UESC (66-70).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.