La Unió Esportiva Sant Cugat elegeix nou president aquest dilluns


  • Comparteix:

La UESC celebra aquest dilluns eleccions

La UESC celebra aquest dilluns eleccions

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) convoca aquest dilluns els 310 socis que formen l'entitat a les urnes per elegir nou president. La votació es durà a terme a la Casa de Cultura entre les set de la tarda i les deu de la nit, i es podrà triar entre dues candidatures: Una UESC X A Tots, encapçalada per Vicenç Beltran, i Estimem l'Esport, liderada per Lluís Trenchs.

La UESC cerca el relleu a la junta directiva de Mònica Mateu aquest dilluns. Els socis podran votar a partir de les set de la tarda, amb dues candidatures validades. El primer en pronunciar de manera oficial la intenció de presentar-se a les eleccions a la presidència de la UESC va ser Lluís Trenchs. Sota el nom Estimem l'Esport, Trenchs ha presentat un projecte amb vuit àrees diferents, tres de les quals són de nova creació: l'àrea Anima't, l'àrea Pedagògica i l'àrea Bàsquet.

El nom fort de l'estructura esportiva de Trenchs és Ramon Cuñé, fins ara director tècnic de la branca masculina, que augmentaria la seva responsabilitat a director esportiu de tota la secció de bàsquet. Tot plegat, amb un treball colze a colze amb el directiu encarregat de dirigir l'àrea Bàsquet, Jordi Balaguer. Trenchs lloava en una entrevista a Cugat.cat la feina feta fins ara de Cuñé al club.

Lluís Trenchs

La Mònica hi va posar remei posant el Ramon. Ha fet una feina excel·lent. Ha arribat a uns nivells esportius molt alts.


L'altra candidatura és l'encapçalada per Vicenç Beltran, amb el nom Una UESC X A Tots. Malgrat tenir tres membres de l'actual junta directiva, entre els quals el tresorer, Jordi Puiggené, aquest projecte es defineix com a rupturista respecte l'anterior gestió. Una UESC X A Tots aposta per augmentar el rigor del treball en els equips 'blancs' i 'vermells', una tasca que, segons els membres de la candidatura, no s'està duent a terme a dia d'avui.

Beltran ha deixat en mans de Dani José la preparació de l'organigrama esportiu, que s'aplicarà en cas que surti vencedora la candidatura de la qual forma part. El tècnic santcugatenc ha estat diferents vegades campió d'Espanya en categoria júnior tant masculí com femení. Vicenç Beltran remarcava en declaracions a Cugat.cat la necessitat d'una figura que estigui atent de manera transversal a totes les plantilles.

Vicenç Beltrán

No som continuïstes. Hi ha coses que s'han fet bé al club, però a la direcció tècnica volem algú que estigui a sobre de tots els equips.


La Unió Esportiva Sant Cugat té un total de 320 jugadors i jugadores a la secció de bàsquet i 60 de tennis taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.