Una UE Sant Cugat farcida de confiança torna a viure un repte de pes a la pista del Boet Mataró


  • Comparteix:

La UESC torna a disputar un partit a domicili / Font: UESC

La UESC torna a disputar un partit a domicili / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina s'enfronta per tercera jornada consecutiva a un dels equips de pes del grup 1 de Copa Catalunya, el Boet Mataró. Els mataronins, invictes amb tres triomfs en tres jornades, reben els de Cesc Senpau a partir de dos quarts de vuit de la tarda, i ho fan després que els santcugatencs aconseguissin un triomf de prestigi davant el Sant Josep de Badalona.

El calendari està duent a la UESC a un nivell d'exigència alt, però els de Senpau no s'estan arronsant i estan fent front al repte amb solidesa i una major determinació de la prevista tenint en compte que encara són un conjunt en formació, amb moltes cares noves respecte el curs passat. De fet, més enllà de la primera jornada, en què va caure contra un poderós CB Vic tot i plantar cara en alguns moments del matx, el seu rendiment ha estat impecable.

Fa dos caps de setmana va endur-se una treballada victòria a domicili davant l'Escola Pia de Sant Gervasi, i l'evolució de l'equip va fer un nou i contundent pas endavant davant el Sant Pep de Badalona, un dels equips temibles del grup 1 de Copa Catalunya, amb un triomf farcit d'intensitat i encert en la gestió dels temps del partit. Ara és el torn de veure's les cares, de nou, contra una de les plantilles de més qualitat: el Boet Mataró, que ha guanyat els tres partits disputats.

Això sí, els tres triomfs dels maresmencs s'han gestat davant rivals que a hores d'ara són molt lluny de la part capdavantera, i aquest cap de setmana el compromís serà de més rigor. El Boet Mataró provarà de fer-se fort a casa i superar la UESC a través dels dos homes més determinants que té, Marc Rubio i Ray Jensen, un dels millors rebotejadors del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.