Vicenç Beltran, nou president de la UE Sant Cugat després de guanyar Lluís Trenchs a les eleccions


  • Comparteix:

Vicenç Beltran és el nou president de la Unió Esportiva Sant Cugat després de guanyar les eleccions a la presidència de l'entitat, celebrades aquest dilluns a la Casa de Cultura. Beltran ha tingut 122 vots pels 67 suports que ha obtingut l'altre candidat, Lluís Trenchs. La participació ha estat del 62% amb 191 vots. Un vot ha estat nul i un altre en blanc.

Vicenç Beltran s'ha convertit en el novè president de la UESC en els 30 anys de l'entitat. Beltran s'ha imposat amb gairebé el doble de vots que Trenchs. La candidatura Una UESC X A tots aposta per un gir en la direcció esportiva amb l'arribada de Dani José, i té més d'un membre de l'anterior junta, tot i que ja ha definit la seva gestió com a 'trencadora' respecte la de l'anterior directiva presidida per Mònica Mateu.

Les dues candidatures han esperat al passadís de la Casa de Cultura que acabés el recompte, fins que la presidenta de la junta electoral ha anunciat el resultat, que Beltran ha celebrat i Trenchs ha encaixat amb una esportivitat que ha regnat tota la jornada. El nou president de la UE Sant Cugat ha cridat a començar a treballar com més aviat millor.

Vicenç Beltran

Vull posar-me a treballar, sobretot a la part esportiva. Hem de tancar ràpidament els equips, això és feina del Dani José però l'estic ajudant en la mesura del que puc.


El candidat per Estimem l'Esport, Lluís Trenchs, que ha rebut 67 suports, ha felicitat el rival, ha assegurat que no farà sota cap concepte oposició i li ha ofert total suport per fer créixer la UESC.

Lluís Trenchs

Felicito el nou president. Expresso el nostre suport en tot el que calgui. No venim a fer oposició, venim a fer créixer la UESC, i esperem haver-ho aconseguit.


Tots dos candidats s'han mostrat satisfets per la participació, fet que han definit com una 'gran notícia' per aquestes eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.