La UESC masculina es conjura per superar el Sant Quirze després del revés de la primera jornada


  • Comparteix:

La plantilla de Cesc Senpau ha fet autocrítica per millorar la imatge del primer partit / Foto: UESC

La plantilla de Cesc Senpau ha fet autocrítica per millorar la imatge del primer partit / Foto: UESC

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre el Sant Quirze en la segona jornada de lliga al grup 2 de Copa Catalunya. Els homes de Cesc Senpau s'han conjurat aquesta setmana per fer autocrítica i canviar el xip després d'una dura derrota en l'estrena a la pista del Vedruna Gràcia la setmana passada.

El tècnic explica que els 'bons resultats' de la pretemporada van fer 'despistar una mica' els jugadors, un relaxament que es va traduir en una desfeta contundent en l'estrena a la competició. Després d'això, però, Senpau reconeix que la setmana d'entrenaments ha sigut positiva.

Cesc Senpau

Es van conjurar al vestidor per treballar amb més intensitat i més autoexigència. Volem ser un equip sòlid capaç de competir cada setmana.


El tècnic considera que el Sant Quirze és un equip 'difícil' amb jugadors de 'molt talent', que exigirà a la UESC jugar al màxim nivell i amb la màxima intensitat. A més, Senpau té una baixa important confirmada: Antonio Deivi es va lesionar la setmana passada i encara no està plenament recuperat.

El Sant Quirze encara no ha debutat a la lliga ja que el seu primer partit va quedar suspès per la Federació a causa dels successos viscuts a Catalunya diumenge passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.