La UESC ja coneix el calendari de la nova Supercopa catalana

Els santcugatencs debutaran a casa contra el JAC Sants i tancaran la temporada rebent al Nou Bàsquet Olesa


  • Comparteix:

Imatge de la passada temporada dels santcugatencs / Foto: UESC

Imatge de la passada temporada dels santcugatencs / Foto: UESC

El primer equip masculí de la UESC de bàsquet ja coneix el calendari de la temporada que ve. Els nois de Gabi Payet, qui seguirà un any més al capdavant dels vermell-i-negres, disputaran la Supercopa catalana, la nova categoria que ha creat la Federació Catalana de Bàsquet. En aquesta nova campanya, els santcugatencs intentaran pujar de nou a Lliga EBA, després de descendir fa dos anys. De fet, l'anterior temporada es van quedar a les portes de tornar a EBA després de caure a les fases d'ascens contra l'Alpicat. En aquesta nova categoria, formada per només 14 equips de tot el país, el campió pujarà a Lliga EBA i el segon, tercer, quart i cinquè disputaran una final a quatre.

La primera prova de foc dels santcugatencs a la nova i màxima divisió catalana serà a finals de setembre. Els de Gabi Payet estrenaran categoria, a casa, enfront del JAC Sants de Barcelona. Així, la UESC debutarà a Supercopa el pròxim 24 de setembre al Pav 1 de la rambla del Celler.

Per altra banda, en el darrer partit de la temporada regular, els de Sant Cugat es veuran les cares contra el Nou Bàsquet Olesa. Com en l'inici de la temporada, els vermell-i-negres posaran el fi a la fase a casa, en aquest cas, el 12 de maig de 2024. En aquesta data es coneixerà si la UESC optarà a ser equip de Lliga EBA o si manté categoria.

La UESC tornarà als entrenaments el 30 d'agost amb quatre cares noves. Edu Calpe, qui torna al club, Sergi Casaú, que arriba procedent del Castelldefels, Marc Figueras, aler del Castellar, i Adrià Amabilino són, per ara, les noves incorporacions de l'equip dirigit per Payet.

CONEIX EL CALENDARI COMPLET DEL PRIMER EQUIP MASCULÍ DE LA UESC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.