Uns 180 participants del '3x3 Basket Sant Cugat' reuneixen 900 euros per Càritas


  • Comparteix:

180 participants i 40 equips han participat en el primer '3x3 Basket Sant Cugat' organitzat pel QBasquet Sant Cugat. El torneig ha comptat amb vuit categories desde preinfantils fins a sèniors, un concurs de triples i d'esmaixades i exhibicions de tennis taula i bastoners. Els diners recaptats de la inscripció, uns 900 euros, aniran íntegrament en favor de Càritas.

Des de les nou del matí i fins a les sis de la tarda el pav 3 de la Rambla del Celler ha estat l'escenari d'aquest primer torneig 3x3 organitzat pel QBasquet Sant Cugat. Tant en nois com en noies s'han disputat fins a vuit categories, que han conclòs a la tarda amb les finals. Abraham Carreras s'ha endut el concurs de triples, mentre que a les esmaixades Biel Capella ha estat qui s'ha endut el títol. Durant l'esdeveniment també hi ha hagut una exhibició dels bastoners de Sant Cugat i de tennis taula, a càrrec del nou vegades campió d'Espanya Josep Palès, el campió del món Li Chi i la campiona d'Espanya Lan Lan.

Una de les organitzadores del '3x3 Basket Sant Cugat', Juls Benedicto, valora aquesta primera experiència com un èxit total de participació.

Juls Benedicto

Ha estat un èxit total i amb molts partits durant tot el dia. Hem tingut molta acollida, amb un ritme d'inscrits alt en les darreres setmanes.


Aquest ha estat el darrer acte de la temporada del QBasquet Sant Cugat. La setmana vinent es farà efectiu el lliurament dels diners recaptats pel QBasquet Sant Cugat a Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.