Vells coneguts


  • Comparteix:

Imatge del partit contra Rússia

Imatge del partit contra Rússia

La selecció catalana de corfbol, amb els santcugatencs Berta Alomà i Rosendo García, es jugarà la cinquena plaça del Campionat Europeu contra Anglaterra, qui va ser el seu botxí en l'última edició. Els catalans han vençut (15-19) contra Rússia divendres i diumenge tindran el repte de fer història contra el anglesos.

Els catalans han recuperat el joc efectiu contra Rússia. Berta Alomà ha estat titular i ha anotat un punt. Amb la victòria contra els russos, l'equip entrenat per Tilbert la Haye i el santcugatenc Rosendo García es jugarà el cinquè lloc de l'Europeu d'Holanda contra la selecció d'Anglaterra, que ha vençut (17-15) Portugal.

Curiosament, els anglesos ja van ser els rivals de Catalunya en aquesta mateixa eliminatòria al darrer Campionat d'Europa, a Budapest. En aquella ocasió, Anglaterra va fer-se amb la cinquena posició, relegant Catalunya a la sisena. Aquest cop, els catalans intentaran capgirar la situació i fer història. El partit, diumenge a les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.