Alomà: 'Ens ha faltat experiència per rematar la feina'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Korfbal Club Sant Cugat (KCSC) cau derrotat a la pista del Montcada (16-14) i suma la tercera derrota consecutiva a la Lliga Nacional. Els santcugatencs han anat sempre a remolc en el marcador i han fallat en els moments clau del partit.

Cinquena derrota de la temporada per un KCSC que s'ha desinflat amb el pas de les jornades. Contra el Montcada s'ha vist un partit igualat, però els ha passat facturar fallar bones ocasions. La màxima anotadora del club, Berta Alomà, creu que les errades en els moments importants els ha condemnat.

Berta Alomà

Ha estat un partit igualat. Ha faltat experiència de jugadors clau de l'equip per rematar el treball fet durant tot el partit.




Amb aquest partit el KCSC finalitza la primera volta de la lliga. Tornaran a la competició d'aquí a 15 dies, contra el Vacarisses, en partit corresponent als quarts de final de Copa Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.