Nova temporada, mateixos rivals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Korfbal Club Sant Cugat (CKSC) tornarà a enfrontar-se als mateixos rivals que la temporada passada a la Lliga Nacional. Malgrat que encara no s'ha publicat el calendari, els santcugatencs ja es poden fer una idea del nivell competitiu que hi haurà aquesta campanya.

Nova temporada però mateixos rivals per al KCSC. La Lliga Nacional consta de vuit equips que, enguany, seran els mateixos que la temporada passada. El conjunt santcugatenc haurà de veure's novament les cares amb els totpoderosos Vallparadís i Vacarrises, que parteixen com a favorits al títol. A la zona mitja, Vilanova i la Geltrú, Castellbisbal i Multiopticas Isis Montcada lluitaran per aconseguir la tercera plaça mentre que Badalona, Sant Llorenç i els santcugatencs aspiren a no patir i allunyar-se de les últimes places.

A favor juga el fet de conèixer tots els rivals i la gran majoria de jugadors i jugadores de la resta d'equips, però en contra hi ha la dificultat d'una lliga realment igualada i competitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.