Berta Alomà i la selecció catalana acaben la primera fase de grups líders


  • Comparteix:

Nova victòria de la selecció catalana

Nova victòria de la selecció catalana

La selecció catalana de corfbol, amb la presència de la santcugatenca Berta Alomà, guanya (17-27) la Xina i acaba primera del grup D en el Mundial de Corfbol. El conjunt català ha guanyat els tres partits que ha jugat i ara disputarà la segona fase contra Portugal i Holanda.

Balanç immaculat de la selecció catalana en la primera fase de grups del Mundial de Corfbol. Després de les victòries sobre la República Txeca i Gal·les, els catalans s'han endut també el triomf sobre la Xina i disputaran la segona fase contra Holanda i Portugal, primers i segons del grup A respectivament. La santcugatenca Berta Alomà ha contribuït en el bon trajecte de Catalunya amb un punt contra el combinat txec i dos contra el gal·lès, mentre que a l'últim partit contra Xina no ha jugat.

Catalunya s'enfronta dilluns vinent contra Portugal i dimarts ho fa contra Holanda, vigent campiona i equip més potent. Aquest segon grup definirà els encreuaments de vuitens de final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.