Alomà: 'El resultat aconseguit al Mundial farà créixer el corfbol català'


  • Comparteix:

Alomà als estudis de Cugat.cat

Alomà als estudis de Cugat.cat

La jugadora santcugatenca de la selecció catalana de corfbol, Berta Alomà, reconeix que la quarta plaça aconseguida recentment al Mundial de la Xina ajudarà a créixer el corfbol català. En una entrevista a Cugat.cat, Alomà ha explicat que participar en una competició com aquesta és una 'experiència inoblidable'.

El quart lloc mundial aconseguit fa pocs dies significa la millor classificació assolida mai per la selecció catalana de corfbol. Una de les protagonistes ha estat la jugadora santcugatenca Berta Alomà, que aquesta temporada ha fitxat pel campió de lliga, l'Assessoria Vallparadís. Alomà ha estat titular indiscutible al llarg del Mundial i ha contribuït decisivament a l'èxit del combinat nacional. La santcugatenca creu, precisament, que el bon paper dut a terme i la difusió que se n'ha fet ajudarà a fer créixer l'esport.

Berta Alomà

Crec que el resultat i la difusió que s'ha fet en aquest mundial ajudarà a que el corfbol vagi a més.


Les derrotes davant Bèlgica i la Xina Taipei van impedir a la selecció aconseguir una medalla històrica. Alomà s'ha mostrat orgullosa de lluir la samarreta de Catalunya fins la Xina i ha reconegut que és una gran experiència jugar un Mundial.

Berta Alomà

Va ser una experiència impressionant. Jugar i competir contra tots aquells equips és una cosa que no s'oblida.



Aquesta temporada la santcugatenca militarà a les files del Vallparadís, actual campió de lliga, i disputarà la Copa d'Europa. Per a l'octubre de l'any vinent prepara el Mundial sub23 que es disputarà a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.