Ferran Villaseñor (PSC): 'Cal aconseguir que les seleccions catalanes competeixin a nivell internacional'


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor

Ferran Villaseñor

Millorar els criteris de les subvencions als clubs durant la propera legislatura. Aquesta és una de les propostes en matèria esportiva que presenta el PSC en la seva candidatura a les eleccions al Parlament de Catalunya, que també aposta pel reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes.

El primer secretari dels socialistes a Sant Cugat, Ferran Villaseñor, té molt clara l'aposta esportiva del PSC del programa electoral. Un dels punts forts és el reconeixement internacional de les selecciones esportives catalanes.

Ferran Villaseñor

Cal un reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes. Aquest ha de ser l'objectiu.


Villaseñor també ha parlat de les subvencions destacant que cal primar aquells clubs i federacions que fan una tasca més forta de l'esport base. Villaseñor creu que l'esport escolar també és important com a eina d'integració social.

Ferran Villaseñor

Cal primar a aquells clubs i federacions que fan una tasca més forta en l'esport base.


El primer secretari dels socialistes a Sant Cugat ha destacat els 486 milions d'euros que ha invertit la Generalitat en el pla d'equipaments esportius. Villaseñor també creu que el pla director del CAR amb nous equipaments i la creació de l'Esport Parc Internacional ajudaran al creixement de l'esport català..



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.