La nova edició de l'himne del Santcu ajudarà als nens del tercer món


  • Comparteix:

El nou himne del Sant Cugat Esport té un caire més solidari. Els diners que es recaptin de la venda dels CD's de l'himne amb un preu de 2€ es destinaran íntegrament a l'ONG amb seu a Sant Cugat, Forkids, que desenvolupa projectes d'ajuda al Tercer Món.

El Sant Cugat Esport pot presumir de tenir un himne nou i solidari. La junta directiva del club vol vendre 1500 còpies de l'himne per recaptar un total de 3000€ que s'entregarien a l'ONG, amb seu a Sant Cugat, Forkids que es dedica a desenvolupar programes solidaris al Tercer Món. El Sant Cugat Esport ha comptat amb l'ajuda de Cano Catalunya que ha pagat les despeses d'edició del CD.

Els jugadors del club han rebut una carta on sel's convida a comprar el CD per l'ajuda que significa. A més els dies de partits, dissabtes i diumenges, es muntarà una carpa per vendre aquest producte. A més, els nens aniran vestits del Santcu venent els CD's. Llorenç Santasussana, directiu del club, explica els objectius d'aquesta iniciativa.

Llorenç Santassusana

Esperem que aquest projecte solidari no sigui l´´ultim en el que poguem col.laborar


Aquesta acció solidària s'emmarca dins de la 1a campanya solidària del club. Per aquest nadal, el club santcugatenc també col.labora amb la recollida de joguines pels nens que es farà el dia 20 de desembre. Les joguines es donaran a la Parròquia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.