El Junior ret homenatge a les seves olímpiques


  • Comparteix:

Més de 700 jugadors i jugadores del Junior es presenten davant la seva afició amb la nova indumentaria gràcies a l'acord amb Intersport i Umbro. El club santcugatenc també ret homenatge a les jugadores olímpiques Maria Romagosa i Júlia Menéndez.

Les seccions de futbol, d'hoquei herba i tennis són les grans protagonistes de la presentació del Junior. Cal destacar les dues grans novetats. La nova indumentària del Junior i el merescut homenatge a les olímpiques Maria Romagosa i Júlia Menéndez.

El president de l'entitat, Miquel Àngel Ranera, ha assegurat que pretén que el Junior sigui un referent no només a la ciutat sinó a la comarca.


Davant dels acords que s' han aconseguit amb Umbro i amb Intersport, i la gran quantitat de joves esportistes, el club se sent molt satisfet per iniciar aquesta nova temporada 2008-09.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.