Campanya a la UESC per promoure els valors entre els esportistes


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Laura Julià, Xavier Amador, JordiTorrens i Josep Claver

D'esquerra a dreta: Laura Julià, Xavier Amador, JordiTorrens i Josep Claver

La Fundació UESC, amb el patrocini de Ricoh, posa en marxa la campanya 'Enganxa't als valors'. Durants els propers mesos, els equips santcugatencs treballaran valors com l'esforç, el control de les emocions, el compromís, el respecte i el treball en equip.

Des de la Fundació UESC, i dins del projecte 'Formació, Esport i Salut', es promou aquesta campanya que vol que des dels equips, a més de la formació d'esportistes, es formin persones. Es per això que es començarà una campanya per treballar amb els equips a partir de xerrades, cartells o DVD amb imatges relacionades amb el valor a tractar.

Un dels organitzadors d'aquesta iniciativa, Josep Claver, explica quin és el propòsit de la campanya 'Enganxa't als valors'.

Josep Claver

Els valors és el que quedarà després que s'ensenyin totes les tècniques de l'esport. Quedarà el valor del respecte o l'esforç.


A més, a la presentació també han assistit el president de la Fundació UESC, Jordi Torrens; la responsable del Departament de Comunicació de Ricoh, Laura Julià, i el regidor d'Esports de Sant Cugat, Xavier Amador. Amador creu que aquesta és una bona iniciativa, però recorda que són les famílies les primeres responsables a educar en valors els seus fills.

Xavier Amador

Els pares moltes vegades traspassen la responsabilitat d'educar en valors a les entitats i clubs, quan són els primers responsables.






Per il·lustrar la idea d'aquesta campanya, s'han penjat al PAV-1 cinc cartells amb cadascun dels valors a tractar en la campanya 'Enganxa't als valors'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.