Tret de sortida a 'l'Esport en Edat Escolar'


  • Comparteix:

Dimecres comença la 28a edició del programa Esport en Edat Escolar, organitzat per l'Ajuntament a través de l'OMET. Aquest curs presenta com a novetats la incorporació del judo i la supressió de l'hípica. El programa inclou 17 activitats, cinc d'elles amb competició els caps de setmana.

L'activitat extraescolar comença amb el mes d'octubre als diferents centres escolars i als instituts de la ciutat. Fins el mes de novembre que començarà la competició, els participants només s'entrenaran. De les 17 activitats programades, únicament l'atletisme, la gimnàstica rítmica, els escacs, el tennis taula i els esports d'equip -bàsquet, handbol, futbol sala i voleibol- competiran durant el curs. Altres disciplines com el ciclisme, el pàdel o el multiesport no competeixen.

El coordinador del programa, Jordi Moncusí, destaca que hi ha esport amb una tendència a l'alça.


Jordi Moncusí

L'atletisme ha crescut i hi ha activitats com el pàdel, el ciclisme i el hip-hop, que han augmentat la seva demanda.




Entre les principals novetats per aquest curs s'inclou l'activitat del judo per a nens de 1r a 6è de primària. En canvi, l'activitat d'hípica s'ha suprimit.

La participació dels últims cursos ha estat molt regular, 1.887 (curs 2005/06), 1.877 (curs 2006/07) i 1.962 (curs 2007/08).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.