La rítmica del Muntanyenc suma un nou espai


  • Comparteix:

Des d'aquesta setmana la secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc disposa d'un altre equipament per entrenaments. L'Ajuntament i l'IES Pla i Farreras signen un conveni de col·laboració perque les gimnastes facin ús del gimnàs del centre.

A 7 escoles públiques del municipi, la sala Canigó del Club Muntanyenc i el CAR de Sant Cugat s'afegeix a partir d'ara el gimnàs de l'IES Pla i Farreras. Aquests són els diferents equipament que fan servir les gimnastes del Muntanyenc per a la seva preparació. Al gimnàs de l'institut s'entrenaran les nenes d'iniciació i de base.

Marta Batllori, responsable de la secció del CMSC, està encantada i considera una molt bona solució utilitzar aquest tipus d'instal·lacions.

Marta Batllori

És un molt bon profit per a tothom donada la molta demanda d'instal·lacions.


El director de l'IES Pla i Farreras, Oriol Rodón, defensa que un cop acabades les activitats, els centres han d'estar oberts a les entitats.



Oriol Rodón

Les entitats han de poder gaudir dels centres públics.


El regidor d'Esports Xavier Amador ha agraït, un cop més, la bona predisposició del Consell Escolar d'aquest centre, que col·labora amb altres propostes de l'Ajuntament. Amador explica que aquesta col·laboració tindrà una sèrie de contraprestacions.


Xavier Amador

Hi haurà una sèrie de contraprestacions a nivell tècnic i logístic.


Aquest conveni permet que algunes de les gimnastes del Club Muntanyenc s'entrenin de dilluns a divendres de sis (18h) a vuit (20h) del vespre a l'IES Pla i Farreras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.